Gratis Pode Bottle Stool
  bij elke Sparkle-fauteuil

  Tot en met het eind van het jaar profiteer je bij Pode van een bijzonder aantrekkelijke actie. Bij aankoop van een Sparkle-fauteuil krijg je namelijk een echt Pode-icoon cadeau: de Bottle Stool, een wijnfleshouder, bijzettafeltje, krukje en kaasplateau in één!

  Daarbij maakt het niet uit of je voor een Sparkle One (laag) of een Sparkle Two (met hoge rug) kiest, de actie is op beide geldig.

  En bovendien mag je ook je favoriete kleur kiezen voor je Bottle Stool! Kom  dus meteen naar onze showroom en maak gebruik van deze fantastische actie!

  Pode
  salontafel Tripod

   

  De salontafel Tripod van Pode staat, zoals de naam al doet vermoeden, op drie poten. Elk met  twee knikjes waardoor ze op één punt samensmelten. Bovenop het industriële onderstel is een fraai driehoekig blad met zachte rondingen bevestigd. Handig zijn de verschillende groottes, hoogtes en afwerkingen van het model.

  Ontdek de mogelijkheden van de salontafels Tripod van Pode bij Te Lintelo in Haaksbergen.

  Pode
  salontafel Skitch

   

  De salontafel Skitch van Pode is rijk aan bijzondere details. De tafels zijn uitgerust met een ambachtelijk en stijlvol geproduceerd onderstel. Het bovenblad lijnt subtiel over de pootjes door een simpele frees. De buizen worden met een laster op maat gesneden en voorzien van een eigentijdse inkeping, alvorens ze op speelse wijze aan elkaar gelast worden.

  Ontdek de fraai te groeperen tafel Skitch van Pode bij Te Lintelo in Haaksbergen.

  Pode
  bijzettafel Batch

  • Verkrijgbaar op een hoogte van 38 cm of 45 cm
  • Leverbaar in de uitvoeringen Round, Diablo, Hexagono of Royale
  • Maximale belasting: 15 kg
  • Leverbaar in vijf verschillende kleuren
   285,00  200,00
Pode

Pode is er voor de designliefhebber met een mening. De liefhebber die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. De collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. Pode komt van de makers van Leolux en heeft de Leolux kwaliteitskenmerken.

Te Lintelo is Pode totaaldealer en heeft alle modellen van dit label in de showroom staan.

0