Banken in verschillende uitvoeringen zijn te zien bij Te Lintelo in Haaksbergen. Naast de scherpe selectie van merken maakt Te Lintelo een zorgvuldige keuze in de modellen en kleurcombinaties. Of u nou op zoek bent naar een hoekbank, een comfortabele driezitter, een lounge bank of een fauteuil: bij Te Lintelo bent u op het juiste adres. In onze showroom vindt u een scala aan zitcombinaties van verschillende vooraanstaande merken.

Een bank neemt vaak een prominente plek in uw woonkamer, daarom is het belangrijk om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. In onze showroom kunt u ontspannen rondkijken en ideeën opdoen voor uw eigen interieur. Onze deskundige adviseurs nemen graag de verschillen mogelijkheden met u door om uw ideale bankcombinatie samen te stellen.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de banken die te zien zijn in onze showroom. Voor nadere informatie over ieder afzonderlijk model staan onze adviseurs u graag te woord.

0