De Sede

de Sede mag zich oprecht ‘het neusje van de zalm’ noemen op het gebied van interieur. ‘The Culture of Excellence’ is niet voor niets het motto van de Zwitserse fabrikant. De collectie van de Sede kenmerkt zich door een geheel eigen stijl die zich laat verwoorden in steekwoorden als: strak, elegant, gestroomlijnd en puur van vorm. Bij de productie van de meubelen ligt de nadruk op ambachtelijk, traditioneel handwerk. Hierbij staat de keuze voor materialen voorop. Zo worden alleen de allerbeste materialen gebruikt waardoor de kwaliteit van het leder ongeëvenaard is. Naast kwaliteit staan ook een tijdloze stijl en comfort bij de Sede hoog in het vaandel.

Een cultuur van excelleren waar geen plaats is voor middelmatigheid. Een bijzondere stijl voor mensen die zich in wonen willen onderscheiden. Juist vanwege die eigenschappen heeft de Sede een prominente plek verworven binnen de collectie van Te Lintelo.

Hierboven ziet u een beknopt overzicht van de Sede producten die Te Lintelo in haar showroom heeft staan. Voor een volledig overzicht ontvangen wij u graag in Haaksbergen.

0