Interlübke heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame meubelen die invulling geven aan hoogwaardig en exclusief wonen met een persoonlijk tintje. De lichtvoetige ontwerpen met een ruimtelijke woonvisie maken de kastensystemen geschikt voor elke atmosfeer. De indeling van de kastensystemen is door u zelf samen te stellen waarbij er praktisch geen beperkingen zijn.  Wilt u graag een privé bibliotheek passend in een ruime kamer of heeft u een ruimte met een schuindak? Interlübke maakt de door u gewenste indelingen mogelijk.

Daarnaast biedt het merk u volop keuze uit diverse afwerkingen en kleuren. De collectie bestaat uit kasten, dressoirs en wandkasten die in verschillende opstellingen volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke woonomgeving.  Interlübke sluit geen compromissen wat betreft design, kwaliteit en functionaliteit maar streeft altijd naar perfectie.

Onze adviseurs staan voor u klaar om uw persoonlijke Interlübke kast of wandsysteem samen te stellen, perfect passend binnen uw leefomgeving en afgestemd op uw persoonlijke woonwensen.

0