Naos Action Design is een project dat voortkomt uit een unieke visie op industrieel design,
met een centrale zoektocht naar beweging. Velen hebben geprobeerd deze filosofie te imiteren, maar Naos biedt op unieke wijze productieve excellentie door continue innovatie.

Gedachten bewegen, een blik beweegt, geluk beweegt. Het leven is beweging. Dit is Action Design van de Italiaanse fabrikant Naos, een idee dat beweging volgt en het leven volgt. Action Design is verbeelding. Stel je een tafel voor die kostbaar is als een juweel. Stel je een kristaloppervlak voor dat zich opent als een gordijn en het licht doet oplichten. Stelt u zich twee cirkelvormige oppervlakken voor, overlappend als een verduistering. Tegen alle vaste ideeën in, is Naos verbeelding, transformatie, voldoening.

Met deze filosofie heeft Naos ruim twintig jaar geleden een unieke en bijzonder serie tafels, salon- en bijzettafels ontwikkeld. Synchrone mechanismen roteren of drukken glazen bladen omhoog en omlaag. Alles draait, veranderd en transformeert. Exclusief uit te proberen en te bekijken bij ons in de showroom in Haaksbergen.

0