Altijd welkom bij Te Lintelo Onderscheidend Wonen

Wat 80 jaar geleden begon als een meubelmakerij is anno 2016 een toonaangevende woonwinkel in Overijssel waar kwaliteit en aandacht voor de klant centraal staan. In onze ruime woonwinkel in Haaksbergen vind u een combinatie van toonaangevende, hoogwaardige design meubelen van zitmeubelen, kasten, eetkamer tafels, stoelen, tot verlichting, vloerkleden en accessoires

Onze interieuradviseurs zorgen er niet alleen voor dat u zich bij ons thuis voelt, maar ook dat u het juiste advies krijgt voor uw inrichting. Persoonlijk, met een eigentijds karakter en oog voor perfectie. Mocht u geen gelegenheid hebben om tijdens openingstijden bij ons langs te komen, dan maken wij ook graag een afspraak op een moment dat het u past. Zo kunnen wij alle tijd en aandacht geven aan uw individuele woonwensen.

Onze kijk op wonen is fris, vernieuwend en up-to-date, met een generatie lange traditie van vakkundige perfectie, persoonlijke benadering en service. Wie onderscheidend wil wonen voelt zich bij deze aanpak al gauw thuis.

De inkopers van Te Lintelo Onderscheidend Wonen gaan geregeld op pad om de nieuwste trends te bekijken en de nodige inspiratie op te doen. Indien gewenst maken wij voor u een uitgebreid 3D interieuradvies en kunnen we samen bekijken hoe uw bestaande, dierbare meubelstukken gecombineerd kunnen worden met de nieuwe meubels.

De Twentse gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een ruime woonwinkel met toonaangevend interieurdesign maken uw bezoek tot een plezierige, inspirerende belevenis.

Wij zien u graag tegemoet. De koffie staat klaar!

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Op deze tijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen in de winkel:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur
(geen koopzondagen in de maanden juni en juli)

Bent u verhinderd tijdens onze openingstijden?

Ook buiten de reguliere openingstijden bent u van harte welkom bij ons in de winkel . Laat het ons even weten, dan maken we graag een afspraak op een moment dat het u beter schikt.

Wilt u liever een afspraak bij u thuis?

Om een gedegen en gericht advies te kunnen geven komen onze interieuradviseurs graag bij u thuis kijken. Dan kunnen zij uw persoonlijke situatie bekijken en u een beter advies geven als u weer bij ons in de winkel komt. Laat het ons gerust weten.

0