Het definiëren van iemands leefruimte is een echte daad van creativiteit. Het gaat om de zoektocht naar objecten die onze emoties, smaken, passies en ideeën weerspiegelen in onszelf. Het communiceert waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, wie we zijn en wie we willen worden, niet met woorden, maar door materialen, vormen en kleuren.

Onze ruimtes komen tot leven, groeien en veranderen met ons mee. Francis Bacon zei: “Huizen zijn gebouwd om in te leven en niet om naar te kijken” en de ontwerpers van Sculptures Jeux hebben zich dit concept eigen gemaakt.

De wens om te spelen met vorm heeft hun filosofie gevormd en heeft geleid tot een ontwerpstijl die functioneel is en doordrongen van beweging, kleur en de mogelijkheid tot transformatie.

Hun waarden, made in Italy kwaliteit, de grootste aandacht voor detail en constante geavanceerde ontwikkeling, vormen een integraal onderdeel van hun creaties, die op hun beurt veelzijdige tools zijn die niet alleen naadloos in hun omgeving samensmelten, maar ook onderdeel worden van ons dagelijks leven.

0